Bűvész show műsorok

Bűvészeink több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Két nyelven is beszélve a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurái. Lélegzetelállító és különleges bűvészmutatványok mindezt humoros, interaktív, modern, vidám és színes ámulatba ejtő show elemekkel. Játékos szülinapi és gyermek műsorokon át a horrorisztikus felnött műsorokig. Termék, szolgáltatások reklámozása bűvészműsor keretein belül.

 

Bűvész Show

 

Bűvészünk több mint 15 év szakmai tapasztalattal a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája – a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és a Corodini Bűvésztanfolyam bűvészetet oktató vezető tanára, napjaink egyik legkeresettebb és legsokoldalúbb mágusa. 

Ajánljuk vacsorára, álló- vagy ülőfogadásokra céges és magán rendezvényekre, esküvőre, partnertalálkozókra, csapatépítő tréningekre, falu és városi napokra.

REFERENCIÁK:

Pályája elején, 2004 illetve 2006 telén a Coca-Cola Országjáró Karácsonyi Karaván bűvészeként turnézott Magyarországon, ami alatt rengeteg szakmai tapasztalatot szerzett. Fellépett már többször a francia nagykövetnek a Francia Rezidencián, illetve Katar Állam nagykövetének is. Közel egy évig a Budai Várnegyedben található The House of Houdini bűvészmúzeum egyik első rezidens bűvésze volt, ahol angol és magyar nyelven tartott bűvész showkat. Egy teljes esztendőig volt a Figaro Bűvészklub titkára. 2016 szeptemberétől annak a Figaro bűvészboltnak az állandó munkatársa, ahol 17 évesen vásárolta meg első bűvésztrükkjét, és ahol anno találkozott első mesterével, Id. Szabó “Figaro” István bűvészmesterrel, a bolt alapítójával, aki bevezette őt az illúziók világába. A három szemfényvesztő bűvész formáció egyik alapítója és állandó mágusa, valamint az Art of Magic bűvésztársulat előadóművésze, ahol a groteszk megjelenésű Professor Archibald Briquet hátborzongtató szerepébe bújva szórakoztatja a közönséget. A PersoLab bűvész alkotóközösség alapítótagja és a Bűvész Kedd improvizatív bűvész show állandó fellépője. A Magic Show – ne higgy a szemednek c. bűvészelőadás állandó fellépője. JÓTÉKONYSÁG  Rolando bűvész 2006 és 2015 között a Mosolygó Kórház Alapítvány munkatársa volt és bűvésztrükkjeivel, humorával valamint jótékonysági fellépéseivel segítette a beteg gyerekek gyógyulását a budapesti gyermekkórházakban. Ezenkívül számos hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő gyermek és felnőtt életét tette boldogabbá bűvészműsoraival díjmentesen (pl.: Cseppkő Gyermekotthoni Központ, Fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthon és Általános Iskola, Bagázs Közhasznú egyesület stb.). Több éve rendszeresen fellép a Ritka Betegségek Világnapján (Rirosz). 2018-tól a CosHelp jelmezes csapatát erősíti kórházról kórházra járva.

MIÉRT EZT A SHOWNKAT VÁLASSZA?

Bűvészünk célja, hogy bűvészetével és művészetével szórakoztassa a nézőket, illetve elfeledtesse velük a szürke hétköznapok gondjait, melyhez segítségére van utánozhatatlan stílusa, kiváló humora, profi tehetsége, közvetlensége, valamint egyedisége. Tapasztalja meg Ön is ezt a felejthetetlen, varázslatos élményt!

 
VÁLASZTHATÓ MŰSOR ELEMEK:
 
STAND-UP BŰVÉSZMŰSOR 
 
Humoros, interaktív, modern, zenés és szöveges kis- vagy nagyszínpadi bűvész műsor, ahol a kézügyesség és a stand-up comedy jut főszerephez. A nézők végig aktív részesei lehetnek a bűvész műsornak. Ajánljuk magán illetve céges rendezvényekre, esküvőre, partnertalálkozókra, falunapra, gyermeknapra, családi napra vagy egyéb nagyobb létszámú rendezvényekre.
 
Videó: 
 
Műsoridő: 30-40 perc
 
CLOSE-UP BŰVÉSZMŰSOR
 
Különleges és lélegzetelállító bűvészmutatványok a közönség orra előtt, testközelből. Fergeteges hangulat, valamint ámulatba ejtő, hihetetlen bűvésztrükkök kártyával, érmékkel, kötéllel, kendővel, stb. Kiválóan alkalmas céges partyra, vacsorára, álló- vagy ülőfogadásokra.
 
Műsoridő: 1-3 óra
 
GYERMEK BŰVÉSZMŰSOR
Interaktív, vidám, látványos és színes, nagyméretű kellékekből összeállított, 30-40 perces bűvészműsor a gyerekek főszereplésével. Ajánljuk születésnapra, óvodai programokra vagy nagyobb létszámú rendezvényekre, mint például családi nap, falunap, céges rendezvények.
 
 
Műsoridő: 30-40 perc
 
MENTALISTA BŰVÉSZ SHOW
 
Gondolatolvasás, jövőbelátás, E.S.P. (Extraszenzorális Percepció), vagyis érzékszerveken kívüli érzékelés, telepátia, telekinézis. Ilyen és ezekhez hasonló mutatványokat láthat és tapasztalhat meg akár testközelből a színpadon a közönség ebben a különleges mentalista bűvészműsorban.
 
 
Műsoridő: 30-40 perc
 
WALKAROUND/STROLLING MAGIC
 
Bűvészünk a vendégek közt elvegyülve close-up trükkökkel szórakoztatja az embereket. Kiválóan alkalmas állófogadásokra, kisebb és nagyobb céges, illetve családi rendezvényekre.  
 
Műsoridő: 1-3 óra
 
PROMÓCIÓS BŰVÉSZ SHOW
 
Reklámozd termékedet, szolgáltatásodat egy fantasztikus bűvészműsor keretein belül! Egyedi, speciális kérésed nem okoz problémát a bűvésznek, a sokéves szakmai tapasztalattal a háta mögött könnyen veszi az akadályokat! Ha ezt a műsort rendeled, akkor biztosan nem felejtik el a cégedet a leendő és a már meglévő ügyfeleid sem!
 
 
Műsoridő: 30-40 perc
 
HORROR BŰVÉSZ SHOW
 
Egy különleges, interaktív és egyben  rémisztő bűvészműsor a félelmetes Professor Archibald Briquet (ejtsd: briké) előadásában. Klasszikus bűvészmutatányok egy nem mindennapi, groteszk bűvész showban.  
 
 
Műsoridő: 30 perc
GYERMEK SZÜLINAPI BŰVÉSZMŰSOR:
 
+ 1db ajándék trükk magyar útmutatóval az ünnepeltnek 
Műsoridő: 30-40 perc
 
FELNŐTT SZÜLINAPI BŰVÉSZMŰSOR: 
 
Műsoridő: 30-40 perc 

 

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.