David Guetta & Paris Hilton Alterego Party

Néhány évvel ezelőtt lett a magyar David Guetta hasonmás. Akkor még nem is tudta, hogy egy fodrászkodást követően hajkoronája és arc stílusa a legnagyobb Dj király hasonmásává tette. A magyar Paris Hilton a Miss Universe Hungary döntőjébe is bejutva már hasonmásaként került előtérbe. 16 éve hivatalosan a hasonmása. A hasonmáskodását nagyon jól tudja kamatoztatni a szépségiparban amelyben jelenleg is otthonosan mozog. Közös fotózásokkal a szelfi ablakban, ajándékokkal karöltve néhány pillanatra velük lehetsz a csillogó sztárvilágban.

 

 

DAVID GUETTA & PARIS HILTON ALTEREGO PARTY

 

Kiajánlók:

Hungarian David Guetta & Paris Hilton alterego party kiajánló HUNGARY

A rendezvény leírása:

A David Guetta és Paris Hilton hasonmás 2-3 órán át a helyszínen tartózkodik. Szelfiablakokkal és hagyományos módon fotózkodnak a vendégekkel a vörös szőnyeges fotósarokban. Ajándékokat vagy promóciós anyagokat osztogatnak, ezen kívül egy David Guetta hasonmás színpadi dj fellépést is tartalmaz amely 20 perc (kérésre a fellépési idő bővíthető). Ezen idő alatt a legnagyobb David Guetta slágerek szólnak egymás után míg Paris Hilton hasonmásunk táncol, fotózkodik és ajándékokat osztogat. Ezzel igazán eredetivé teszik az estét, és mindenkit kicsit a világsztárok közelségébe varázsol, elfeledtetve velünk, hogy valójában csak a hasonmások jelenlétét élvezhetjük.

Rendezvény tartalma:

  • Magyar D.Guetta dj imitáció,
  • Paris Hilton hasonmás,
  • Szelfi ablakok
  • Vörös szőnyeges fotózkodás,
  • Azonnali kép előhívásos fényképezővel fotók osztogatása,
  • Ajándékok osztogatása,
  • Termék – club promótálás

 

A Magyar Guetta kialakulása…avagy a jólfésült rövid frizurából Guetta fazon…

8 éve működöm sikerrel mint a világhírű dj alteregója. Nemrég érkeztem haza az Egyesült Királyságból. Fő profilom: cégek,termékek promotálása az arcommal ,és Dj hasonmás produkció rendezvényeken.

Néhány évvel ezelőtt az idő vasfoga  néhány ősz hajszálat varázsolt fejemre,  ami zavart engem….Megnövesztettem, és ráfésültem hosszú tincseimet a halántékkörnyéki “gyári” melírra…De a vasfog tovább rágott…Ezüstösen csillogó szálak jelentek meg a fejem búbján is…Fodrász… (Hajfestés)..Két hét..Lenőtt…ismét gáz..!Ezért irány új fodrász: “Melír kell, nincs gond.”Megcsinálta.Kész a hajkorona.(és még nem is tudom, hogy ez a korona a legnagyobb királyé) Első utam exbarátnőmhöz vezet…
Ő: “Úristen…!!!”
Én: “Mi történt ???”
Ő: “Úgy nézel ki most, mint az a hatalmas sztár!!!”
Én: “Ki ő???”
Ő: “Nem tudom a nevét, de napi háromszor leadják a legnívósabb zenecsatornán.”
Bekapcsoljuk a tvt, és hamarosan ott vagyok…
Tényleg…!!!!
Pár nap, és itt a hétvége…Irány a főváros…Buli…
Még be sem jutok a szórakozóhelyre, megrohannak…
Emberek és vakuk fényei ölelgetnek… (Ez így megy egész éjjel.)
Eljön a hajnal, és egy lány hazavisz… (Azt hitte én vagyok David Guetta…!)
Persze én azon az éjjelen nem beszélni magyar… 😉
Hát valahogy így… 🙂

Referenciái:

Folyamatosan rendezvények, szülinapok meglepetés vendége. Sziget fesztivál promózása az RTL klubbal, Balatonsound promózása, számtalan médiaszereplés, öt országban való fellépés mint dj imitator, Nem utolsó sorban az Rtl-klubban és BBC-n való megjelenés.

A magyar Paris Hilton kialakulása:

16 éve hivatalosan a hasonmása aki 2007-ben a Miss Universe Hungary döntőjébe is bejutott, de már ott is Paris Hiltonként került előtérbe. Onnantól kezdve a beceneve is Paris, Pariska lett. Akárhova megy megfordulnak az emberek és autogrammot, képeket kérnek tőle. Nagy népszerűségnek örvend külföldön is. A hasonmáskodását nagyon jól tudja kamatoztatni a szépségiparban amelyben jelenleg is mozog, hiszen saját vállalkozását is erre építette fel. A leánykori nevéhez csatolta hozzá. Így P.Paris néven sminkel, fodrászkodik leginkább esküvőkön.

Referenciái:

Folyamatosan rendezvények, szülinapok meglepetés vendége. Cégek termékeinek promotálásban továbbá tv és rádió interjúk sokaságában úszik. Upc reklámfim, tv szereplések, magazin szereplések, fotós felkérések, reklámok pl: Alice magazin, Meglepetés, Karát ékszer arca és sorolhatnánk tovább.

Party:

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.