Reinas Del Ritmo latin tánc Capoeira és dob show

A Reinas del Ritmo show térben és időben kalandozva kelti életre a csodálatos latin zene- és tánckultúrát. A táncon és a brazil capoeira látványos akrobatikus elemein kívül a közönség szórakoztató bevonásával, valamint élő zenével színesíti a showt.(dob, conga)   Pezsdítsd fel rendezvényed, hozd el az igazi latin hangulatot!

 

 

Reinas Del Ritmo Latintánc show

 

Csoportunk számos latin tánc stílust képvisel: A brazil szamba dinamizmusa, és áradó életenergiája mindenkit magával ragad, nemtől és kortól függetlenül. Brazília-szerte ismert axé és karneváli samba koreográfiákat mutatunk be, emellett a kubai életérzésnek is helyt adunk fellépéseink során. Többek között a salsa és reggaeton világába is elkalauzoljuk közönségünket. Show műsoraink sokoldalú széles választékából számos program állítható össze! Pezsdítsd fel rendezvényed, hozd el az igazi latin hangulatot!

Ha elegáns céges rendezvényre, ügyfélpartira, zenei fesztiválra, étterembe, születésnapra, szórakozóhelyre, esküvőre vagy előkelő partyra szeretnéd elhozni az igazi latin életérzést, válassz show műsoraink végtelen tárházából! Egy igazán magával ragadó show részese lehetsz, ahol még arra is lehetőségetek van, hogy bekapcsolódjatok a műsorba. Kiváló táncosaink felejthetetlen hangulatot teremtenek, és garantáltan mindenkit táncra perdítenek!

Csapatépítő a Reinassal latinosan:

Érezd át a latin táncok és ritmusok varázslatos világát táncosainkkal és zenészeinkkel. A tánc, mint közös nyelv, összekovácsolja az embereket, főleg ha a tanítás oldottabb, jó hangulatban telik, ahol nem a koreográfia elsajátítása az elsődleges cél, hanem az ahhoz vezető út. Egy jó csapatépítő tréning, még összetartóbb közösséget varázsolhat, ami nem csak erősíti a csapategységet, de felejthetetlen élménnyel is gazdagítja.

 • Tánctanítás
 • Interaktív Show műsor
 • Egyedi latin zenei program
 • Latin táncos lányok, szamba,zomba tánc show      (disco zenére)
 • Latin táncos lányok, szamba,zomba tánc show      (standard saját zenére )
 • Latin táncos fiúk, szamba,zomba tánc  show          (disco zenére)
 • Latin táncos fiúk, szamba,zomba tánc show           (standard saját zenére )

Ha egy teljesen új és magával ragadó érzésre vágysz…
VARÁZSOLJ VELÜNK FORRÓ LATIN HANGULATOT!!

Felhívás keringőre…vagyis sambára

SHOW TÍPUSOK:

 

Reinas del Carneval:  

Brazil samba show 4 táncoslánnyal, pendrive-val, folyamatos színpadi jelenléttel, látványos karneváli kosztümökben, közönségbevonással. A műsor ideje kb 15 perc.

 • Kérhető 5-6 fővel is. A műsor ideje kb 15 perc.

 

Reinas del Ritmo:

Brazil samba show 4 táncoslánnyal, pendrive-val, folyamatos színpadi jelenléttel, jelmezcserékkel, a végén látványos karneváli kosztümökben, közönségbevonással. A műsor ideje kb 25-30 perc

 • Kérhető 5-6 fővel is. A műsor ideje kb 25-30 perc

 

Reinas con Capoeira:

Brazil samba és capoeira show 4 táncossal (3 lány 1fiú vagy 2 lány 2 fiú), pendrive-val, folyamatos színpadi jelenléttel, több latin és brazil táncstílus bemutatásával, a fiúk esetében látványos capoeira show-val, a műsor végén animációval. A műsor ideje kb 30 perc

 • 5 fő esetében (3 lány, 2 fiú). A műsor ideje kb 30 perc
 • 6 fő esetében (6 lány, 4 lány 2 fiú vagy 3 lány 3 fiú). A műsor ideje kb 30-40 perc
 •  7 fő esetében (5 lány, 2 fiú, vagy 4 lány 3 fiú). A műsor ideje kb 40 perc
 •  8 fő esetében (6 lány, 2 fiú vagy 5 lány 3 fiú, vagy 4 lány 4 fiú). A műsor ideje kb 40 perc

 

Ritmo de Conga:

Brazil samba és capoeira show, conga show-val egybekötött, zenei aláfestéssel, ahol a congás animálja a vendégeket, ezzel végig interaktívvá téve a műsort. Folyamatos színpadi jelenléttel, jelmezcserékkel, több latin és brazil táncstílus bemutatásával, a fiúk esetében látványos capoeira és maculele show-val. Műsoridő kb 45 perc.

 • 3 táncos (2, lány 1 fiú)  + congás. Műsoridő kb 45 perc.
 • 4 táncos (3, lány 1 fiú) + congás. Műsoridő kb 45 perc.
 • 5 táncos (3, lány 2 fiú) + congás. Műsoridő kb 45 perc.
 • 6 táncos (4, lány 2 fiú) + congás. Műsoridő kb 45 perc.

 

Ritmo Interactivo:

Az Interaktív dob show zenészei, táncosokkal kibővülve, az ősi, vérpezsdítő ritmusok megelevenítése és megismertetése mellett, bevonják a közönséget az együtt zenélés élményébe az általuk hozott hangszerekkel. A táncosok száma a megrendelőtől is függ. (min 2.táncos)

 

Ritmo de Batucada:

A dobosok (5 -15 fő, a létszám zenekar függő) brazil ütős hangszereken adott önálló show-juk mellett, élő zenei kíséretet nyújtanak a táncosoknak. A táncosok száma a megrendelőtől is függ. (min 2.táncos)

 

Rippel Ipanema show:

A méltán híres Rippel Brothers akrobatikus, légtornász elemeivel díszített műsor, ötvözve a Reinas del Ritmo latinos világával. A produkciók ára a megrendelő igényeitől is függ, pl. hány főt, hány perces műsort szeretne, valamint a függ az útiköltségtől.

 

Valamint a megrendelő által tervezett költségvetés alapján is szoktunk műsortervezetet küldeni.

 

Reinas del Ritmo:

https://vimeo.com/165746371?ref=fb-share&1

https://www.youtube.com/watch?v=TYMHvi7pxsE

https://www.youtube.com/channel/UCqnTyGtqZvMaEFt-lrqTbkw/videos

Ritmo de Conga

https://www.youtube.com/watch?v=mHnqstssklQ

https://www.youtube.com/watch?v=1aV9L5psNuk&t=21s

Képek:

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

 • Email: info@expase.eu
 • Telefon: 0036 70 452 2333
 • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.