Óriás Szelfi ablak

Hatalmas kijelző, hatalmas élmény. A különleges technikának köszönhetően a vendég végig látja magát a tükörben, miközben a fénykép készül róla. A figyelemfelkeltő, egész alakos tükör mely egyben egy érintőképernyő is, egy különleges szoftver segítségével fotót készít. Sőt, ha szeretnénk ott rögtön kinyomtatja tökéletes fénykép minőségben a képeket.

 

Óriás Szelfi tükör

 

A Tükör

A figyelemfelkeltő, egész alakos tükör mely egyben egy érintőképernyő is, egy különleges szoftver segítségével fotót készít a vendégekről, sőt, ha szeretnénk ott rögtön kinyomtatja tökéletes fénykép minőségben az elkészült képeket. Nyomtatás mellet social media felületekre is azonnal feltölthető, vagy e-mailben is kérhető a fotó. A tükör kerete cserélhető, így bármely rendezvényre, partnerpartyra tökéletesen beilleszthető.

A céges rendezvények, tematikus partik, esküvők, exkluzív találkozók legújabb hi-tech kedvence, az érintőképernyős szelfitükör. Ez a berendezés a már ismert és közkedvelt szelfigépek következő generációja. Klasszikus keretünk ledvilágítással van ellátva így mégjobban vonzza a tekinteteket. Ez a fenyképkeret (template) is lehet bármyilen stílusú, feliratú, színű, a lehetőségek végtelenek. A tükör kerete cserélhető, így bármely rendezvényre, partnerpartyra tökéletesen beilleszthető. A képkeret lehet akár sörösüveg, kólás doboz, rúzs, ajándékdoboz, logó, vagy bármilyen egyéb forma is. Kérésre egyedi, logóval ellátott képkeretet, vagy akár hátteret készítünk. A felhőtlen hangulatú szelfikhez parókát, kalapot, maszkokat, egyéb vicces kiegészítőket biztosítunk, illetve a fotó hangulatjelekkel ellátható, és egyedi, kézzel írott aláírás is készíthető rá. Egyedülállóan nagy, 65″ méretű képernyőátlóval rendelkezik. A gép működéséhez mindössze 2-3m2 szükséges, valamint egy asztalnyi helyet foglalnak el a különböző kellékek. A szerkezet installálása 10-15 percet vesz igénybe, A teljeskörű szolgáltatáshoz és bérléshez minden esetben két főből álló személyzetet biztosítunk, akik installálják a szerkezetet, majd folyamatos segítséget nyújtanak a használathoz, és nyomtatáshoz.

Szoftverünknek köszönhetően a fotó készítése előtt lehetőség van a megrendelő által előre egyeztetett kérdések feltevésére is az adott helyszínről, cégről, bármiről, így a megrendelő hasznos információkhoz, visszajelzésekhez juthat a vendégeiről/vevőiről anélkül hogy kérdőíveket kelljen kiosztania.

 

Egyediség

  • Cserélhető kijelző körüli keret, illetve fényképkeret (template):
  • Kérésre egyedi, logóval ellátott képkeretet, vagy akár hátteret készítünk.
  • A felhőtlen hangulatú szelfikhez parókát, kalapot, maszkokat, egyéb vicces kiegészítőket biztosítunk, illetve a fotó hangulatjelekkel ellátható, és egyedi, kézzel írott aláírás is készíthető rá. 
  • Hatalmas kijelző, hatalmas élmény. Egyedülállóan nagy, 65″ méretű képernyőátlóval, és 150cm tükörfelület átlóval rendelkezik. A különleges technikának köszönhetően a vendég végig látja magát a tükörben, miközben a fénykép készül róla. 
  • Nyomtatás mellet social media felületekre is azonnal feltölthető, vagy e-mailben is kérhető a fotó

Képek:

Céges rendezvényekre minden esetben egyedi ajánlatot készítünk, annak létszáma, és jellege szerint.

Kérje ajánlatunkat a megadott elérhetőségeken!

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.