Animátorok, Gyermek felügyelet

Az animátor munka lényege a szórakoztatás. Feladata a nappali és esti programok megszervezése, lebonyolítása. Legyen szó játékokról, sport, illetve fitness tevékenységekről, gyermek foglalkozásokról vagy akár színpadi produkciókról. Munkáját a mosoly és a lelkes hozzáállás jellemzi.

Animátor, Gyermek felügyelet

 

Az Animátor munkáról röviden:

Az animátor munka lényege a szórakoztatás. Feladata a különböző nappali és esti programok megszervezése, lebonyolítása, legyen szó játékokról, sport, illetve fitness tevékenységekről, gyermek foglalkozásokról vagy akár színpadi produkciókról. A munkáját a mosoly és a lelkes hozzáállás jellemzi.

 

Bemutatkozás:

Gyermekfelügyelőnk Niki hosszú évek óta egy neves gyermekbarát szállodában dolgozik programszervező asszisztensként és animátorként. Vegyes korosztály számára talál ki programokat, bonyolítja le azokat az előkészületektől a befejezésig. A munkahely tehát biztosítja számára a folyamatos fejlődést, inspirálódást. Rugalmas időbeosztásának köszönhetően a munka mellett bébiszitter, valamint különböző rendezvényeken/eseményeken animátor munkát vállal. Az esküvői animátorkodás ötlete már hosszú évek óta élete részévé vált. Azóta igyekszik ezzel a pici szelettel kerek egésszé varázsolni a párok nagy napját.

Felkészülés és játékos munkavégzés:

A nagy nap előtt a párokkal (vagy az esküvőszervezővel) egyeztetjük a gyerekek létszámát, a korosztályok eloszlását, hogy a kézügyességi feladatokhoz és más játékokhoz a gyerekek életkorának megfelelő eszközökkel készüljünk. A helyszín adottságaitól is függ, milyen játékokat, feladatokat tudunk magunkat vinni.

Fontos tudni:

Az animáció során tényleges gyerekfelügyeletet nehéz vállalni: tapasztalataink azt mutatják, hogy kisebb létszám esetén működik, a helyszíntől függ (pl.: ha gyereksarokkal rendelkezik), hogy mennyire lehet szemmel tartani mindenkit. Az elmúlt évek esküvőin a gyerkőcök aktívak, érdeklődőek voltak, remélem, ezután is így lesz.

Referenciák:

  • Esküvőszervezők munkásságai alatt
  • Rendezvényszervezők munkásságai alatt
  • Programszervezők munkássága alatt, (pl: Kolping Hotel – Bobóország, Alsópáhok) 
  • Számtalan magán, céges rendezvény, hotelek és esküvők alkalmával segítettük a gyerekek lefoglalását programjainkkal és játékainkkal

Képek:

Kontaktok, rendelés, kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.