Gyermek programok, légvár, játszóház, quad, bohóc, télapó, játékgépek

Úgy gondoltuk, hogy nem csak a nagyok és szülők, nem csak a clubok, rendezvényhelyszínek és szervezők igényeinek teszünk eleget akkor, mikor szerencsére közelségünkben akadnak gyermekeket szórakoztató lehetőségeink is. Ezért aztán összegeztük nektek a lehetőségeinket egy helyen!

Gyermek programok,légvár,játszóház,quad,bohóc,télapó

Gyermek programok, légvár, játszóház, quad, bohóc, bűvész, télapó és sok-sok kreatív lehetőség közül választhattok nálunk. Legyen egy városi, egy falu nap vagy magán és céges rendezvény a lényeg, hogy látványosan lefoglaljuk gyermekeidet! Olyan programokkal készülve, ami mind a szülőnek és mind a gyermekeknek nagyszerű, örömteli elfoglaltság. Miközben szülőként Ti is szórakozhattok közben gyermekeiteket láthatjátok nevetve, boldogan játszani. Garantáltan repülni fog az idő gyermek sírás nélkül és vissza vágytok majd közösen egy ilyen programra! Mindehhez, ha szükséges animátorokkal és gyermek felügyelőkkel is tudunk szolgálni.

 

Bővebb program ötleteink, ajánlataink:

 

Légvárak, játszóház, quadozás, bohóc, télapó, színező sátor, íjászat, lovaglás, lovaskocsikázás, hajokázás, animátorok, gyermek felügyelők, rendőrségi, tűzoltó bemutató, puzzle, társas, számháború, állat simogató, arcfestés, csillámtetoválás, mesemondó kör, lufik, sport programok, vetélkedők, sárkány eregetés, bábszínház, palacsinta, vattacukor, szörpök, kutya-macska szépségverseny, sakk szimulátor, kézműves vásár és tevékenységek, kisvonatozás, felfújható akadályfutás, cukor és csoki ágyú, uv festés

 

Képek:

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.