Müller Attila szaxofon show, műsor vezető

Televíziós és rendezvény műsorvezető, ceremónia- mester, ismert és aktuális médiaszemélyiség, továbbá zenész és színész. Bejárta már az egész országot, személyiségével és szaxofon- játékával elkápráztatva számtalan rendezvény, klub és privát party közönségét. Neves zenekarokkal lép fel és szaxofonozik is szórakozóhelyeken Dj-k mixeire.

 

Müller Attila szaxofon show

 

Biográfia:

Műsorvezető, ceremónia-mester, ismert és aktuális média személyiség, valamint bitang jó zenész. Attila a Szeifert Acoustic formáció tagjaként bejárta az egész országot, személyiségével és szaxofon- játékával elkápráztatva számtalan klub, rendezvény és privát party közönségét. 
Energikus, szereti a pörgést, imádja az életet, a zenét, a sportot, a nyüzsgést, az aktív és kreatív létezést.1995 óta játszik szaxofonon. Itthon és külföldön színész-kaszkadőrként (Piroch Gábor csapatában), valamint modellként kezdte a médiás karrierjét. Szerepelt reklámfilmekben, nagy játékfilmekben, divatbemutatókon. Modellként élt Milánóban és Athénban is. 2001-ben kezdett a médiában dolgozni. Először szerkesztőként a VIVA Tv-nél, majd az RTL Klub Szeress most! című sorozatának egyik főszereplőjeként, később a COOL tv és azt RTL Klub műsorvezetőjeként. (X-Factor, Havazin, …) Egy reality show keretin belül motorversenyzővé vált (COOL tv – Easy rider, öcsém!) egy másik műsor kapcsán Izraelben elvégzett egy nemzetközi testőrképzést. (COOL tv – A pokol hete) Többek között 2017-ben a kedvesével megnyerte a TV2 Drágám, add az életed ügyességi vetélkedőjét. A tv-s szerepléseken kívül zenészként és speakerként rengeteg projectben vett és vesz részt számos rendezvényen. 
Neves zenekarokkal lép színpadra és szórakozóhelyeken szaxofonozik Dj-k mixeire. (live act saxhophone) 

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.