Catering és berendezések

A rendezvényszervezésben és a vendéglátásban a catering egy rendezvény étel- és italkínálatának biztosítását jelenti. Konferenciák, sajtótájékoztatók, megnyitók, családi rendezvények, esküvők, kerti partik vagy irodai meetingek, gála vacsorák. Cégünk valójában egy összetettebb szolgáltatást kínál az ételek-italok szervírozása mellett, ugyanis segítséget nyújt a helyszín megválasztásában, berendezésében, dekorációjában és programjaiban is.

 

Catering


A catering angol kifejezés, elsődleges jelentés tömeg-ellátás, közétkeztetés, tömeg-élelmezés. Cégünk azonban egy összetettebb szolgáltatást kínál az ételek szervírozása mellett, ugyanis segítséget nyújt a helyszín megválasztásában, berendezésében, dekorációjában és programjaiban is.

A gyakorlatban a rendezvényszervezésben és a vendéglátásban a catering egy rendezvény étel- és italkínálatának biztosítását jelenti. A legtöbb esetben a catering szolgáltatás jelentésébe bele tartozik, hogy a rendezvény egy külső helyszínen kerül megrendezésre, a catering szolgáltató pedig oda kiszállítja ételeit és italait, és ott a szervezők kívánsága szerint bármely módon (állófogadás, svédasztal, koktél party, figner food stb…) felszolgálja az általa készített ételsort.

A catering szolgáltatás tehát lehetővé teszi, hogy egy-egy rendezvény (akár céges, akár magán rendezvény vagy esküvő) megszervezésekor ne csak éttermek választásakor legyen biztosított az étkeztetés, hanem gyakorlatilag bármely helyszínen, amely alkalmas azok lebonyolítására.

ÁLLÓFOGADÁS:

Konferenciák, sajtótájékoztatók, megnyitók alkalmával ajánljuk szolgáltatásainkat az egyszerű és gyors étkezések kivitelezésére.

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Céges rendezvényekre van, hogy csak egy gyorsabb szendvicsebéd amit prezentálunk az idő szűkössége miatt, de lehetőség van arra is, hogy nagyobb volumenű ételsor kerüljön tálalására.

ESKÜVŐI CATERING

Ha már eldöntöttétek hol lesz a nagy napotok, azonban egy extrém, egyedi helyszínt sikerült választanotok ahol nem biztosított a catering. Ne ijedjetek meg, keressetek bizalommal minket, hogy a helyszínre szabva megfelelő szolgáltatást nyújtva megvalósítsuk egyedi álmotok.

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK, ESKÜVŐK, PRIVÁT PARTYK 

Családi rendezvények, szűk körű esküvők, kerti partik vagy irodai meetingek alkalmával sokszor egyszerűbbnek bizonyulhat az ételkiszállítás. Így elhiheted nem lesz gondotok az előkészületekkel, menü kitalálásával, beszerzésével vagy akár a mosogatással, mert azt mi elvegezzük helyettetek.

GÁLA VACSORA

A gálavacsora egy rendkívül elegáns formatípus a rendezvényszervezésben, amire nem mindegy mivel és hogyan készül az ember, nem beszélve a megannyi aprólékos munkával. Ezekben mi rutinosan mozgunk és megoldjuk nektek igényeitek szerint.

Képek:

Kontaktok,rendelés,kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.