Hang, fény, színpad technika, hangosítás

Hangtechnikai eszközparkunk összetétele a pár fős fogadástól, a több ezer fős rendezvény kiszolgálásáig alkalmas. Fénytechnikai eszközparkunk változatos, megfelelve a sokrétű igények magas szintű kiszolgálására. Továbbá akár dobogó, akár Main Stage, kínálatunk az aluszerkezetes platformtól, a Layher rendszerű színpadokig terjed.

 

Hang, fény, színpad technika bérlés, eladás és rendezvény hangosítás

 

Hangtechnika:

Fontosnak tartjuk minden szegmens kiszolgálást. Ezért hangtechnikai eszközparkunk összetétele a pár fős fogadástól, a több ezer fős rendezvény kiszolgálásáig alkalmas. Hangsugárzóink között egyaránt megtalálhatók Point Source és több utas Line Array rendszerek tömege, aktív és passzív lábmonitorok sokaságával.

Jelen kor elvárásait követve digitális keverőpultjaink széles skálája a kezelő felület nélküli Tablet vezérlésű eszköztől, a felsőkategóriás pro szériás pultokig terjed. Fő szempontunk, hogy a kiválasztott típusokból több darab álljon rendelkezésünkre, illetve alkalmas legyen a soksávban történő élő hangfelvétel készítésre. Mindig a biztosra törekszünk. Mikrofonjaink kiválasztásánál törekedtünk a magas minőség, a strapabírás és a rider képesség közötti egyensúly megtartására. Felszerelésünk mennyisége és széles lefedettsége lehetővé teszi több helyszín, magas színvonalon történő egyidejű kiszolgálást.

Fénytechnika:

A látvány elengedhetetlen kelléke egy tökéletes rendezvény megvalósításának. Fénytechnikai eszközparkunk megfontolt és változatos. Abszolút megfelel a sokrétű igények magas szintű kiszolgálására.

Igény szerint alkalmazzuk a színházakban használt analóg lámpákat, előnybe részesítjük a változatos látványt megtestesítő led-technologiás eszközöket. Legyen szó Led Par, Mátrix vagy Led Bar típusokról. Robotlámpáink palettája Wash, Mátrix, Beam és Spot típusokból tevődik össze.

Színpadtechnika:

Akár dobogó, akár Main Stage! Mindenre tudunk megoldást. Kínálatunk az aluszerkezetes platformtól, a Layher rendszerű színpadokig terjed. Rendezvény jellegének megfelelően balettszőnyeg borítást biztosítunk. 

Különböző méretű és funkciójú színpadfedéseinkkel, traverz és Layher alkotó elemeinkkel maximálisan lefedjük a rendezvények nyújtotta igényeket. Színpadaink elegáns szoknyázással, fedéseink oldal és háttérhálózással egészülnek ki.

Képek:

Kontaktok, rendelés, kapcsolat:

  • Email: info@expase.eu
  • Telefon: 0036 70 452 2333
  • Cím: Magyarország , Budapest, Corvin sétány 34.